BRUD & MAKE UP
På den store dagen skal alt være akkurat så perfekt som du har drømt om.
For den kommende brud er både hår, blomsterbukett og kjole like viktig. Våre frisørene løfter dagen og gir deg det lille ekstra på en av de største dagene i livet ditt. Vi vet hvor viktig brudefrisyren er og gjør vårt beste for at både du, brudgommen og gjestene skal være imponert over brudeoppsettet.

Vi lager brudefrisyre, enten du vil ha oppsett eller noe annet. Vi kan også ta hånd om brudepikene dine hvis du ønsker det. Om du har kort eller langt, glatt eller krøllete hår, vil vi finne den brudefrisyren som passer deg og brudekjolen din.

Når du har bestilt frisørtime til bryllupsdagen hos oss, inviterer vi deg inn til en prøvetime på forhånd. Noen kommer inn med en klar idé på hvordan de ønsker oppsettet, mens andre har ikke tenkt så mye over hvordan de vil ha håret på bryllupsdagen. Under prøvetimen prøver vi ulike oppsett helt til vi finner akkurat det du ønsker.

Våre frisører har lang erfaring med brudeoppsett. Derfor kan du føle deg trygg på at du blir ekstra fin på den store dagen. Prøvetimen og selve frisørtimen bør bestilles i god tid, gjerne et halvt år i forveien. Dette gir oss tid til å finne ut hvordan du ønsker at håret skal se ut på bryllupsdagen.

Bestill time i god tid. Salongene blir raskt fullbookede om våren og sommeren, som er høysesong for bryllup og fester. Ta med brudesløret eller annet hårtilbehør på konsultasjonen. Slik får vi best mulig inntrykk av hva du ønsker.

Bestill konsultasjonen HER.


Klassisk
2013
Kreativ brud
2016
Brud, forlovere og venninner.
2021
Klassisk
2005
Klassisk 2
2008