Permanent
Vi tilbyr moderne permanent og krøllbehandlinger som gir håret ditt alt fra et lett løft til spenstige krøller. Permanent blir også kalt strukturomforming. Navnet Permanent kommer av at man lager en "permanent" endring i håret som ikke vaskes ut. Med permanent kan du få alt fra myke bølger til spenstige krøller, det er godt virkemiddel for å skape volum i et rett og tynt hår eller for deg som alltid har ønsket deg krøller. Vi tilbyr et bredt utvalg av permanentbehandlinger.

Men hvis du har et hår som er bleket og farget i flere omganger, så anbefales det på det sterkeste å få en konsultasjon hos oss. Permanent er sterk kjemisk behandling som gir en varig endring for håret.

PS.
Blant yngre gutter er permanent blitt svært trendy, og mange ønsker seg krøller på toppen av hodet.


Timen kan bestilles ved å ringe oss 949 88 149

Behandling utføres per time kr. 1300,-


Carrie Bradshow - krøller

En permanent krever vedlikehold og god haircare! Når du utsetter håret for kjemiens vidunder, må du kompensere med litt kjærlighet. Spør oss om de riktige produkter og stylings teknikker.
Kan jeg bleke håret etter jeg har tatt permanent?
Ettersom bleking også er en kjemisk behandling, så anbefaler vi ikke å blande disse to. I verste fall, dersom du tar permanent på slitt, skadet og porøst hår, kan du ende opp med det berømte tyggis-håret som virkelig er vanskelig å restaurere. Det kan faktisk også hende at håret ikke tar permanenten og ikke blir krøllete.
Får jeg ettervekst?
Etter hvert som håret ditt vokser ut igjen, og i sin naturlige struktur, vil du oppleve en “ettervekst”. Den er det mange som ikke er klar over, og det er mange som blir litt sjokkert når den gjør sin fremtreden. Det er også greit å vite om når du bestemmer deg for å ta en permanent.
Skader det håret?
Det er mange som lurer på om Keratin behandling skader håret. På det spørsmålet er svaret et klart nei. Keratin behandling skader ikke håret, snarere tvert imot. Om du er i kategorien av de som i utgangspunktet har et skadet, kjemisk behandlet hår. Det vil si at om du farger, striper eller f.eks. bleker håret og det nå føles skjørt, tørt, sprøtt, livløst og/eller frizzy, så vil keratin behandlingen bidra til å rette opp i dette, og få håret til å gjenoppta sin styrke, bli mer glansfylt, eliminere frizz samt virke sunnere og friskere.
Behandlingen vil i tillegg redusere hårets tørketid, fordi «hullene» i håret som tidligere manglet keratin igjen er fylt opp, slik at du unngår at fukt (vann) lagres i disse hullene inne i hårstråene.


Hvem kan ta behandling?
Keratin behandling av håret er for kvinner og menn som daglig sliter med tørr og vanskelig for styling hår. Behandlingen kan også utføres på farget, bleket hår eller skadet pga. andre kjemiske behandlinger.
Hva er vanlig pris for behandlingen?
Prisen varierer etter lengden på håret og derav hvor lang tid frisøren bruker, men startprisen er på 2 500 kroner – det kan variere etter tykkelsen på håret. For et normalt, halvlangt hår må to til tre timer beregnes i frisørstolen. For tykt hår tre til fire timer. Behandling varer opp til 2-4 måneder. (ved riktig bruk av produkter etter behandling.)
Made on
Tilda