Keratinbehandling
Vi tilbyr Kerasilk Treatment

Avhengig av utgangspunktet på håret (mengde krøller eller «frizz»), så vil varigheten og resultatet variere noe fra kunde til kunde. Goldwell opplyser en varighet på 3 - 5 måneder, men dette vil også være avhengig av kundens bruk av riktige pleieprodukter hjemme.
Ca behandlingstid i salong er 3.5 timer.

NB! Det er viktig å huske at keratin behandling ikke må forveksles med en «anti-permanent», hvor varigheten er permanent.

Timen kan bestilles ved å ringe oss 949 88 149

Behandling utføres per time Kr. 1300,-

Step by step prosess av Goldwell Keratin behandling
KERASILK CONTROL KERATIN TREATMENT SERVICE

Før
Etter
Hva er keratinbehandling?
Keratin behandling utføres ved å tilføre proteinet keratin i håret. Håret blir glattere og det får langt mer glans. Etter en behandling vil håret se mye sunnnere ut. Keratinet legger seg som et beskyttende lag på hårstråene og vil beskytte håret ditt mot slitasje. Det vil derfor virke mye tykkere og friskere.
Hva er keratin?
Keratin er et protein som finnes naturlig i håret, og som fungerer som et beskyttende skjold mot fuktighet som vanligvis er en av årsakene som forårsaker frizz. Over tid mister håret noe av sitt naturlige keratin gjennom ytre påvirkninger som sol, miljø, styling og kjemiske behandlinger, så ved å få utført keratin behandling, fyller man på igjen med keratin i «hullene» som har oppstått, slik at bl.a. fuktighet bekjempes, og håret etterlates i en sterkere og sunnere utgave fri for frizz og med mer glans.
Skader det håret?
Det er mange som lurer på om Keratin behandling skader håret. På det spørsmålet er svaret et klart nei. Keratin behandling skader ikke håret, snarere tvert imot. Om du er i kategorien av de som i utgangspunktet har et skadet, kjemisk behandlet hår. Det vil si at om du farger, striper eller f.eks. bleker håret og det nå føles skjørt, tørt, sprøtt, livløst og/eller frizzy, så vil keratin behandlingen bidra til å rette opp i dette, og få håret til å gjenoppta sin styrke, bli mer glansfylt, eliminere frizz samt virke sunnere og friskere.
Behandlingen vil i tillegg redusere hårets tørketid, fordi «hullene» i håret som tidligere manglet keratin igjen er fylt opp, slik at du unngår at fukt (vann) lagres i disse hullene inne i hårstråene.


Hvem kan ta behandling?
Keratin behandling av håret er for kvinner og menn som daglig sliter med tørr og vanskelig for styling hår. Behandlingen kan også utføres på farget, bleket hår eller skadet pga. andre kjemiske behandlinger.
Hva er vanlig pris for behandlingen?
Prisen varierer etter lengden på håret og derav hvor lang tid frisøren bruker, men startprisen er på 2 500 kroner – det kan variere etter tykkelsen på håret. For et normalt, halvlangt hår må to til tre timer beregnes i frisørstolen. For tykt hår tre til fire timer. Behandling varer opp til 2-4 måneder. (ved riktig bruk av produkter etter behandling.)
Made on
Tilda